När det är dags att flytta är en av de viktigaste besluten du behöver fatta om du vill anlita en flyttfirma för att hjälpa dig genom processen. Flyttfirmor erbjuder en rad tjänster, och det kan vara svårt att veta vilka som passar bäst för din specifika situation. Lyckligtvis kan de flesta flyttfirmor anpassa sina tjänster för att möta dina unika behov och önskemål. Här är några sätt du kan modifiera flyttfirmans tjänster för att passa dig.

Fler tjänster – packning och uppackning

En vanlig tjänst som erbjuds av flyttfirmor är packning och uppackning. Många människor väljer att anlita en flyttfirma för att packa upp sina tillhörigheter, eftersom det sparar tid och ansträngning. Men om du har speciella önskemål om hur dina saker ska packas, eller om du föredrar att packa vissa föremål själv, kan du be flyttfirman att anpassa sina packningstjänster efter dina behov. Till exempel kan du be dem att packa endast stora och tunga föremål eller att fokusera på att packa ömtåliga och värdefulla föremål, medan du tar hand om resten själv.

Lastning och transport av dina tillhörigheter är en annan central tjänst som flyttfirmor erbjuder. Om du har speciella önskemål om hur dina saker ska lastas på flyttbilen, kan du diskutera dessa med företaget i förväg. Du kanske vill att vissa föremål lastas först, så att de kan vara lättillgängliga när du anländer till ditt nya hem. Du kan också be om att dina tillhörigheter transporteras på ett särskilt sätt, till exempel om du vill att de ska förvaras på ett visst ställe i lastutrymmet eller om du vill att vissa föremål ska skyddas med extra emballage.